Optimizacija spletne strani

Želite povečati obisk, prodajo in prepoznavnost vaše blagovne znamke? Poskrbite za optimizacijo spletne strani!

Optimizacija spletnih strani je postopek, s katerim omogočamo, da se povezava do vaše spletne strani pojavlja čim višje na Googlu pod izbranimi ključnimi besedami. Če je spletna stran narejena tako, da lahko iskalnik ugotovi vse njene dobre lastnosti, se bo povezava prikazovala na prvih mestih. Hkrati pa je optimizacija spletnih strani eno najbolj ugodnih oglaševanj na dolgi rok, saj se učinki poznajo še zelo dolgo.

Pomagamo vam doseči uvrstitev na prvi strani v iskalnikih za ključne besede, ki vam prinašajo največ prometa.

  •          Analiziramo ključne besede in besedne zveze, ki jih vaše stranke iščejo.
  •          Optimiziramo spletno stran kot tudi njeno strukturo.
  •          Gradimo kakovostne povezave znotraj vaše strani in z drugimi spletnimi stranmi.

Raziskave kažejo, da iskalniki generirajo kar 90% povprečnega obiska spletnih strani. Prav tako pa podatki nakazujejo, da si kar 80% iskalcev informacij ogleda le prvo stran rezultatov iskanja. Če med prikazani zadetki ne najdejo prave informacije, raje zamenjajo ključno besedo iskanja, kot da bi si ogledali še na naslednjo stran.

On-site SEO

Off-site SEO

On-site optimizacija spletnega mesta je pomembna za postavljanje strukture spletne strani, ki jo Googlovi roboti analizirajo in pregledujejo. Že ime nam pove, da se On-site optimizacija izvaja na strani z izboljšavami postavitve naslovov, besedil, URL-jev, meta opisov in alternativnih zapisov slik.

Pri izdelavi spletne strani vam že v osnovi postavimo preizkušeno in kvalitetno strukturo On-site SEO, katero Googlovi algoritmi zelo dobro indeksirajo.

V sklopu napredne optimizacije spletnih strani vam nudimo tudi napredno On-site optimizacijo, pri kateri vam strukturo še izboljšamo, da je stran kvalitetnejša za iskalnike.

Optimizaciji spletnega mesta z grajenjem mrežnih povezav z drugimi stranmi pravimo Off-site optimizacija ali Off-site SEO. Z močno mrežo povezav dosežemo visoka mesta, saj iskalnikom s tem sporočimo, da je to spletno mesto vredno visoke uvrstitve.
V sklopu napredne optimizacije spletnih strani imamo v ponudbi tudi napredno Off-site optimizacijo, pri kateri vam naredimo močno mrežo povezav na spletno stran. 

Najprej vaše spletno mesto analiziramo in pregledamo konkurenčnost, nato se posvetimo izdelavi načrta grajenja povezav. Izvedbe se lotimo, ko smo prepričani, da bo izvedba efektivna.

Scroll to Top