Želite pisati blog ? Imate idejo za spletno prodajo ali želite zgolj promovirati svoj obstoječi posel ? Ni boljšega načina za predstavitev kot je učinkovita spletna stran.

Moderen dizajn, prilagojen tablicam in mobilnim napravam.

Mi jih izdelujemo. Po meri, narejene samo za vas!

Prisluhnili bomo vašim željam,

vam glede na lastne izkušnje svetovali in pomagali določiti funkcionalnost in izgled, da bo vaša spletna stran predstavljena svetu kot si želite. Za večjo prepoznavnost bomo vašo spletno stran dodatno nadgradili tako, da bo prijazna spletnih iskalnikom in vas uvrstila na čim višjo pozicijo med zadetki v iskalniku. Pripravili bomo grafični material, ki ga želite imeti na spletni strani in ga dodatno obdelali v kolikor bo to potrebno. Da bo vaša spletna stran ustrezala vsem standardom in vašim zahtevam jo prilagodita tako grafični razvijalec kot varnostni analitik.

Postopek izdelave vaše nove spletne strani

Stopite v kontakt z nami in nam posredujete svoje želje.
Pripravimo vam ponudbo za katero menimo, da bo najbolje
zadostila vašim potrebam.

Pripravimo vam vizualni pregled vaše spletne strani.
Po uskladitvah spletno stran izdelamo.
Zaključni pregled spletne strani vključuje razne “kozmetične
popravke”.

 

Vašo spletno stran bomo zasnovali skupaj.

Prvi stik

Spoznajmo se. Če je vaša ideja že dozorela in točno veste kakšno spletno stran želite ali ste še v dvomih in bi želeli pomoč pri načrtovanju. Pokličite nas ali nam pišite. Zaupajte nam svoje želje in potrudili se jih bomo uresničiti točno tako kot sami želite.

Ponudba

Preučili bomo vaš material, osnutke ali samo idejo in vam posredovali primerno ponudbo glede na spletno stran, ki jo želite. Glede na dosedanje izkušnje vam bomo svetovali pri izdelavi, da bo spletna stran pregledna in prijazna obiskovalcem.

Osnutek

Pripravili vam bomo idejno zasnovo, da si boste lažje predstavljali kako bo stran izgledala in kako bo delovala. Skupaj bomo pred izdelavo pregledali ali so upoštevane vse vaše želje oz., če bi kaj spremenili in dopolnili. Zaželjeno je, da nam vnaprej posredujete grafični material, tekst in ostale datoteke, ki bi jih želeli imeti na spletni strani.

Izdelava

Izdelava spletne strani traja različno dolgo. Odvisno od zahtevnosti in materialov, ki jih je potrebno vključiti lahko izdelava traja od 2 tednov do več mesecev. Okviren čas vam bomo posredovali skupaj z osnutkom. Sproti vas bomo tudi obveščali o napredku izdelave.

Zaključek

Zavedamo se, da je živa spletna stran približek osnutku, zato lahko prihaja do vizualnih odstopanj med vašimi pričakovanji in trenutnim izgledom. Vsaka stranka po temeljitem pregledu spletne strani poda mnenje in predlaga spremembe spletne strani, da bo zadostila vsem vašim zahtevam.

"On-line"

Vaša spletna stran je začela delovati in privabljati nove stranke. Ker se stanje redno spreminja in so posodobitve nujne vam pri nas zagotavljamo podporo naslednjih 365 dni od zaključka izdelave spletne strani. To pomeni, da vam pripadajo 2 uri na mesec popolnoma brezplačnih sprememb na vaši spletni strani (spremembe grafik, prerazporeditev itd.).

Izdelava spletne strani vključuje tudi:

  • Priprava grafičnega materiala
  • Osnovna optimizacija spletne strani(SEO)
  • Zaščita pred vdori
  • Vse potrebne posodobitve (1 leto brezplačno)
  • Spremljanje statistike in izdelava poročila (1 leto brezplačno)
  • 1 uro na mesec za spremembe na spletni strani (1 leto brezplačno)

Podpora

Prav tako ponujamo podporo celoten čas delovanja vaše spletne strani v kolikor jo potrebujete. Ne glede na to ali imate pri nas zakupljen paket za vzdrževanje spletnih strani ali želite individualno uveljaviti spremembe na spletni strani. Odzovemo se hitro, ter učinkovito uveljavimo spremembe, ki jih naročite.

Izdelava spletne strani in trgovine vključuje tudi brezplačno registracijo domene(.si,.com,.eu) in gostovanja prvo leto delovanja spletne strani. 

Na spletnem mestu vam bomo brezplačno namestili tudi SSL certifikat! za celotno obdobje delovanja spletne strani.

V sklopu izdelave vam brezplačno namestimo tudi premium dodatke, ki skrbijo za povečanje varnosti, optimizacijo in hitrost v vrednosti do 400€!

Scroll to Top